За Видин

Новини за Видин - актуална информация за Видин и региона, обмен от национални и международни новини.

УНИКАЛНО! Във видинската библиотека направиха елха от книги

Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев“ не спира да изненадва жителите и гостите на Видин с прекрасни и нестандартни идеи. Поредното доказателство за това е коледната къщичка, изработена от служителите на институцията, която събира немалък брой симпатии и в социалните мрежи.

Зорница Александрова, пише във Facebook: Виждала съм всякакви елхи- големи, малки,естествени, изкуствени, ефектно украсени, с много светлини! Но елха, направена от книги виждам за пръв път! Огромно браво на дамите и господата от Регионална библиотека “ Михалаки Георгиев“ – Видин за страхотната и нестандартна идея!

Коледната къщичка e дело на креативните и сръчни служители, споделят от Регионална библиотека „Михалаки Георгиев”-Видин. Те добавят, че освен, че е красива и уютна, къщичката крие и изненада за всички читатели – играта „Книжен гирлянд”. „Разгледайте окачените корици от книги, пребройте колко от тях сте прочели и заповядайте в Библиотеката, за да участвате във викторина с награди. Можете да се надпреварвате за награди и в томбола като се снимате в къщичката и изпратите снимката чрез съобщение на официалната страница на Библиотеката във фейсбук. Печелившите ще изтеглим в края на месец декември.
Бъдете здрави и продължавайте да четете“, призовават от институцията, която в последно време се радва на огромен интерес от страна на жителите и гостите на крайдунавския град.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.