За Видин

Новини за Видин - актуална информация за Видин и региона, обмен от национални и международни новини.

7-годишен видинчанин спечели първо място в международен конкурс

Давид Петков от Детска градина „Арабела” – град Видин спечели първо място във възрастова група 7-10 години –  категория „Деца и ученици от всички общообразователни училища и центровете за подкрепа на личностно развитие в системата на предучилищното и училищно образование”, съобщават от МВР Видин .

В поредното издание на международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата“ бяха получени стотици детски рисунки от България, Индия и Индонезия.

Журито в състав Валери Василев от Националната художествена академия, Добрил Андреев от Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров“, Милена Владкова от Национален дворец на децата и служители от сектор ПД в ГДПБЗН определи 32-та победители от над 400 участници.

Благодарим на всички деца, решили да споделят с нас творчеството си. Благодарим на техните преподаватели и педагози, които с работата си подкрепиха отново провеждането на тази инициатива. Благодарим и на членовете на уважаемото жури, които отделиха от времето си, за да помогнат при избора на най-добрите рисунки, заявиха организаторите.

Цялата галерия на наградените можете да видите ТУК. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.