За Видин

Новини за Видин - актуална информация за Видин и региона, обмен от национални и международни новини.

Община Видин отчете успешни резултати за 2021г. във връзка с асфалтирането в града

Общата сума, предназначена за асфалтирането на улиците и междублоковите пространства в град Видин бе в размер на 2 750 000 лв., отпуснати на Общината в края на 2020 г. с Постановление на Министерския съвет

Община Видин реализира всички дейности във връзка с асфалтирането, заложени в поименния списък за капиталови разходи през 2021 година. Частично или цялостно бяха преасфалтирани над 20 улици в град Видин и повече от 50 междублокови пространства в 15 жилищни комплекса и квартали, съобщават от общината. И добавят, че на някои места гражданите по своя инициатива са положили маркировка на паркингите край техните блокове.

Също така бе подновена настилката и в два от най-предпочитаните за разходка и отдих паркове във Видин: Крайдунавският – над 15 000 кв. м и „Владикина бахча“ – над 1 500 кв. м.,  споделят от общината. Обновено е и асфалтовото покритие на част от уличната мрежа в общо 7 населени места – град Дунавци и селата Градец, Каленик, Иново, Покрайна, Кутово и Гомотарци.

Общата сума, предназначена за асфалтирането на улиците и междублоковите пространства в град Видин бе в размер на 2 750 000 лв., отпуснати на Общината в края на 2020 г. с Постановление на Министерския съвет. От общинския бюджет за асфалтиране в населените места извън град Видин бяха предвидени 450 000 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.