За Видин

Новини за Видин - актуална информация за Видин и региона, обмен от национални и международни новини.

Видинчани, отворете сърцата си за доброта! Стартира кампанията „Купи и дари, при нужда-вземи!“

Видинският Лайънс клуб стартира от днес благотворителна кампания под мотото „Купи и дари, при нужда – вземи!“. Благотворителната акция е част от много инициативи, които членовете на Лайънс клуб – Видин участват. Те се водят от благородни цели, че във всяка ситуация, във всяко време трябва да бъдем човеци и да помагаме на хора в нужда.

В търговски обект във Видин – в магазин „ФРЕШ „, в квартал „Бонония“, в зоната на касите вече може да се видят обозначени две специални места заредени с хранителни и санитарни продукти. Всеки нуждаещ се може да вземе от тях, а всеки който желае да помогне може да допълни кошниците с продукт по свой избор и по този начин доброто да достигне до повече хора, призовават от видинския Лайънс клуб.

Членовете на Лайънс клуб Видин, дават личен пример, като са направили първото зареждане с хранителни продукти, на стойност 300 лв. Благодетелите споделят, че вярват, в добрите сърца на хората и са убедени, че инициативата им ще има последователи в крайдунавския град.  Нишката на доброто не бива да се къса, а да се предава напред, споделя Асен Асенов, председател на Лайънс клуб Видин. Той призова жителите и гостите на Видин да се включат в инициативата „Купи и дари, при нужда – вземи“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.